Επέκταση Εγγύησης

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες επέκτασης εγγύησης για το προϊόν σας


Η CTS σας παρέχει την δυνατότητα να κάνετε ανανέωση εγγύησης του εξοπλισμού σας κερδίζοντας την δωρεάν επισκευή  μέσω των Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Επισκευών του κάθε κατασκευαστή. Κάθε προϊόν μπορεί να έχει διαφορετικούς όρους εγγύησης.

Επέκταση της εγγύησης σας για μεγαλύτερη ασφάλεια!

Η CTS φροντίζει τους καταναλωτές της, με μια έξυπνη προσφορά για την επέκταση εγγύησης των συσκευών XEROX – DELL – ZEBRA ( αποκλειστικά ).  Εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία τους για περισσότερα χρόνια. Η υπηρεσία αυτή σας προσφέρει υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με την συσκευή σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Τώρα μπορείτε να επεκτείνετε την εγγύησή σας, οικονομικά.

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να εξασφαλίσετε:
  • – Επισκευή της συσκευής σας σε περίπτωση βλάβης, με δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά.
  • – Επιπλέον διάρκεια ζωής για τις συσκευές που αγοράζετε.
  • – Εξοικονόμηση χρημάτων από μελλοντικές δαπανηρές επισκευές.
  • – Εξοικονόμηση χρόνου για την εύρεση τεχνικού, αφού δε χρειάζεται παρά μόνο ένα τηλεφώνημα.

XEROX

Για τον εξοπλισμός σας που αφορά τον κατασκευαστή Xerox, όλες οι συσκευές έχουν αρχική εγγύηση ένα έτος. Μπορείτε να κάνετε ανανέωση της εγγύησης, το κόστος της οποίας εξαρτάται από το μοντέλο και τον τύπο της συσκευής. H επισκευή του εξοπλισμού σας γίνεται On Site, δηλαδή στο χώρο του πελάτη, μέσω του μεγάλου δικτύου Εξουσιοδοτημένων Αντιπροσώπων ( Δίκτυο Συνεργατών ). Η επέκταση αφορά ένα έτος και ανανεώνεται αυτόματα, έως ο πελάτης να ζητήσει την διακοπή.

Επικοινωνήστε μαζί μας


DELL

 

Για τον εξοπλισμός σας που αφορά τον κατασκευαστή Dell, η αρχική εγγύηση μπορεί να διαφέρει ανάλογα το προϊόν και να κυμαίνεται από ένα έτος έως πέντε έτη.  Μπορείτε να κάνετε ανανέωση της εγγύησης, το κόστος της οποίας εξαρτάται από το μοντέλο και τον τύπο της συσκευής. H επισκευή του εξοπλισμού σας γίνεται On Site, δηλαδή στο χώρο του πελάτη, μέσω Εξουσιοδοτημένων Αντιπροσώπων. Η ανανέωση της εγγύησης αφορά από ένα έως δύο έτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας


ZEBRA

Για τον εξοπλισμός σας που αφορά τον κατασκευαστή Zebra και αφορά τους θερμικούς εκτυπωτές, η σύνηθες αρχική εγγύηση είναι ένα έτος για τον εκτυπωτή και 6 μήνες για την κεφαλή.              ( Μπορεί να διαφέρει ανάλογα το προϊόν ).  Μπορείτε να κάνετε ανανέωση της εγγύησης εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και να επεκτείνετε για ένα ακόμα 1 έτος, για 3 έτη ή 5 έτη το κόστος της οποίας εξαρτάται από το μοντέλο και τον τύπο της συσκευής. H επισκευή του εξοπλισμού σας γίνεται μέσω, της ίδιας της ZEBRA στο εξωτερικό ή μέσω Εξουσιοδοτημένων ΕπισκευαστικώνΚέντρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας