Τρόποι Αποστολής

metaforika


Στην CTS έχουμε στο επίκεντρο τον πελάτη και γι’αυτό σχεδιάσαμε μία φιλική εμπορική πολιτική για να αποκτήσετε πιο εύκολα τα αγαπημένα σας προϊόντα. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται εντελώς δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξαρτήτου βάρους.

Ανάλογα το προϊόν και το βάρος της παραγγελίας σας, μπορεί να διαφέρει ο τρόπος αποστολής χωρίς αυτό να σας επηρεάζει με επιπλέον κόστος καθώς όλες οι αποστολές είναι δωρεάν.

Διαδικασίες & τρόποι αποστολής:

  • Η αποστολή όλων των αναλωσίμων μέχρι 10 κιλά γίνεται μέσω δικής μας courier και είναι εντελώς δωρεάν.
  • Παραγγελίες αναλωσίμων από 10 κιλά και επάνω, καθώς και μερικά προϊόντα που αφορούν τις κατηγορίες, εκτυπωτές-πολυμηχανήματα και φωτοτυπικά, η αποστολή τους γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας από Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ανάλογα το προϊόν και την διαθεσιμότητα.
  • Η δωρεάν αποστολή με χρήση μεταφορικής εταιρίας, περιλαμβάνει παράδοση της παραγγελίας σας,  έως την πρωτεύουσα πόλη   κάθε νομού.
  • Παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική αντί courier είναι επίσης δωρεάν.
  • Όλες οι παραγγελίες μας στέλνονται προς αποστολή πριν τις 14:30.
  • Για χρήση της αντικαταβολής υπάρχει χρέωση 5€ , με τα έξοδα αποστολής δωρεάν.
  • Χρόνος παράδοσης 1 έως 3 μέρες ανάλογα την περιοχή παράδοσης, για αποστολές με courier και για αποστολές με μεταφορική εταιρία χρόνος παράδοσης 1 έως 5 εργάσιμες μέρες ανάλογα την περιοχή παράδοσης. (Τυχόν καθυστερήσεις από απεργίες, καιρικές συνθήκες και άλλες απρόβλεπτες  περιπτώσεις μπορεί να καθυστερήσουν την παράδοση της παραγγελίας σας, χωρίς να ευθύνεται η CTS.)

ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.


metaforika