Τρόποι πληρωμής


 

ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΑΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ

Εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του *Web Banking!

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και να καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους λογαριασμούς μας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση χρησιμοποιώντας τον Αριθμό Παραγγελίας (Order ID) ως αναφορά πληρωμής.

  1. Στείλτε μας fax το καταθετήριο αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας στο 25510 38230
  2. Στείλτε μας e-mail το καταθετήριο αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας στο [email protected].
  3. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στους λογαριασμούς μας.

* Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπεζικής συναλλαγής, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της παραγγελίας.

ΕΘΝΙΚΗ:

306/003582-35
IBAN: GR21-0110-3060-0000-3060-0358-235

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

6183-125879-470
IBAN: GR58-0171-1830-0061-8312-5879-470

ALPHA:
9200-0200-2028-756
IBAN: GR75-0140-9200-9200-0200-2028-756


 

ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, η οποία ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η υπηρεσία i-bank e-commerce με χρήση καρτών παρέχεται με την υποστήριξη της εταιρείας DataCash, θυγατρικής εταιρείας της MasterCard, και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμών μέσω διαδικτύου, το οποίο αποτελεί για την επιχείρησή σας την πλέον αξιόπιστη και ανταγωνιστική λύση.

Αποδεκτές Κάρτες

H υπηρεσία i-bank e-commerce υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro

Πρωτόκολλα ασφαλείας

Η υπηρεσία i-bank e-commerce με χρήση καρτών αποτελεί μία ασφαλή και αξιόπιστη λύση  για την πραγματοποίηση και διαχείριση των συναλλαγών πληρωμών μέσω του e-shop της επιχείρησης, δεδομένου ότι:

• Πρόκειται για ένα πλήρως πιστοποιημένο σύστημα, κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS.
• Υποστηρίζει συναλλαγές 3D MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA: Εφ’ όσον ο πελάτης κάτοχος της κάρτας είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ ή Verified by VISA της εκδότριας τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα ταυτοποίησής του μέσω του Προσωπικού Μυστικού Κωδικού του.
• Επιτρέπει να μη χρησιμοποιείται ο αριθμός της κάρτας στο site της επιχείρησης σε επόμενη συναλλαγή, μέσω του «Tokenization», λειτουργίας κατά την οποία ο αριθμός της κάρτας μετατρέπεται σε μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό (token).  Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να επαναλάβει συναλλαγές αγοράς, χωρίς κάθε φορά να πληκτρολογεί εκ νέου τον αριθμό της κάρτας του. Με αυτό τον τρόπο, η επιχείρηση δεν διαχειρίζεται στοιχεία καρτών και συνεπώς ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του PCI DSS, ενώ ταυτόχρονα  η εξυπηρέτηση των πελατών σας είναι σημαντικά βελτιωμένη.

Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα και εξοφλήστε και με άτοκες δόσεις. Δείτε τον παρακάτω πίνακα για την ανάλυση των δόσεων:

ΑΠΟΕΩΣΔΟΣΕΙΣ
0,00 ευρώ                                199,99 ευρώ0 δόσεις
200,00 ευρώ499,99 ευρώ2 δόσεις
500,00 ευρώ999,99 ευρώ3 δόσεις
1000,00 ευρώ& πάνω4 δόσεις

Προσοχή:

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας από εμάς, καθώς το κομμάτι της πληροφορίας που αφορά την πιστωτική κάρτα δρομολογείται απευθείας στην τράπεζα, η οποία και διεκπεραιώνει τη χρέωση.
  • Μία κάρτα μπορεί να δεχτεί δόσεις μόνο αν υπάρχει διατραπεζική συμφωνία. Αν η κάρτα δεν μετέχει στο πρόγραμμα δόσεων τότε η συναλλαγή θα απορριφθεί ή θα χρεωθεί ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής (εξαρτάται από την τράπεζα/εκδότη της κάρτας), ανεξάρτητα αν έχετε επιλέξει δόσεις κατά την επιλογή της πληρωμής σας.

 

ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Μπορείτε απλά και εύκολα να κάνετε τις παραγγελίες σας και να πληρώσετε με την μέθοδο της αντικαταβολής, κατά την παράδοση από την courier. Εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

  • Το κόστος της αντικαταβολής είναι 5€ , με τα έξοδα αποστολής δωρεάν.

Για παραγγελίες άνω των 500€ δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο της αντικαταβολής. Θα πρέπει να γίνει τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς μας.
Επίσης για αγορές που αφορούν μερικά από τα προϊόντα εκτυπωτές – πολυμηχανημάτα & φωτοτυπικά δεν γίνεται χρήση της αντικαταβολής, αλλά μόνο με τραπεζική κατάθεση.


 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00. Για παραλαβές από το κατάστημα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής των αγορών σας μέσω POS, με χρήση κάρτας και έως 6 άτοκες δόσεις (VISA – MASTERCARD – MAESTRO – UNIONPAY)

Βρείτε το κατάστημά μας εδώ